bleja forum

Forum blejaca, bivsih i sadasnjih djaka Pete beogradske gimnazije
 
PrijemPrijem  PortalliPortalli  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  
bleja forum

bleja forum - Uslovi registracije


Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
Vas username ne sme da sadrzi psovke, kao ni pogrdne ili uvredljive izraze.

Slika u signature-u (avatar) ne moze biti veca od 7 kilobajta (7168bajtova), a dimenzije mogu biti 80x80 i manje. Takodje, slika ne smevredjati druge korisnike foruma. Molimo korisnike cije su slike usignature-u prevelike da prilagode velicinu navedenim.

Vase topice stavljajte na za to predvidjena mesta, a ako ne mozete dase odlucite gde biste ih stavili, pravo mesto za njih je forum 'Off topic'ili u neki od njegovih podforuma!

Spam je zabranjen u vecim kolicinama!

Vase poruke ne smeju vredjati druge korisnike foruma. Ukoliko se,posle opomene, ponovo pojave, ovakve poruke bice obrisane od straneadministratora ili moderatora.

Sto se tice slika koje sami kacite, vodite racuna da rezolucijabude adekvatna, kako ne bi doslo do 'sirenja' foruma. Slike velikihrezolucija usporavaju forum i ruzno izgledaju. Ove pojave bicesankcionisane opomenom i rokom za smanjenje slike, a zatim deletomiste.

U sustini slika ne bi smela da bude veca od 800X600, jer se i 640X480 jako dobro vidi!

Rasprava o odlukama administratora i moderatora na forumu jezabranjena zbog sprecavanja spama. Ukoliko se ne slazete sa nekom ododluka, koristite Private Message ili se obratite administratoru na e-mail ( blejaforum@sbb.co.yu ) ili bilo kojem moderatoru BlejaForuma.

Psovke nisu potpuno zabranjene, ali nisu ni pozeljne. U koliko nisu preterane, nece biti korigovane.

Svako postupanje mimo ovih pravila bize sankcionisano (opomenom, banom, deleteom) u skladu sa tezinom prekrsaja.

U koliko imate BILO kakvih problema u vezi sa radom foruma, obavezno se obratite administratoru na blejaforum@sbb.co.yu ili bilo kom od moderatora foruma, i Vas problem bice sigurno resen u najkracem roku.

Puno fala Wink
administrator licno Cool